Milyen mellékhelységet célszerű kialakítani iskolákban?

valaszfal iskolabanAz iskolai vizesblokkokban beszerelt válaszfal rendszerek számtalan előnyét láthatjuk ezen a megoldáson.  Helytakarékos, a mindössze 30 mm vastag válaszfalak lehetővé teszik, hogy több kabin is elférjen egymás mellett, mint épített kabinok esetében.
Minden egyes elemet eloxált alumínium profilok kereteznek, így a rendszer stabil, nem hajlik, vetemedik, sok-sok évet kiszolgál, számtalan ajtócsapkodást kibír, ami egy iskolában gyakrabban előfordul.

A falakat alkotó bútorlapok szélét megvédi, nem „rojtosodik” évekkel később sem.  A zárszerkezet és a kilincs tartós, magas minőségű, az alkatrész utánpótlás bármikor lehetséges, így az összes kabin folyamatosan használható.  A zárszerkezet kívülről is nyitható, senki nem szorul be a kabinba egy esetleges rosszullét esetén.
A rendszer rozsdamentes lábakon áll, amiket mozgatható műanyag takarórozetták fednek.  Erős, savas, hatékony tisztítószereket lehet használni a takarításkor, és mivel a takarórozetták mozgathatóak, tökéletesen tisztán tartható, nem penészedik .  A falakat általános tisztítószerrel lehet takarítani.

Ez a rendszer hozzájárul ahhoz, hogy gyermekeink egészségét megőrizzük, hiszen az iskolában is nyugodt, tiszta mellékhelyiséget használhatnak.